Optimizarea SEO și promovarea site-ului pe Google. Creșteți vânzările printr-o promovare eficientă a site-ului SEO.

Promovarea site-ului „la cheie” – domeniul de activitate:

  1. Auditul tehnic detaliat al siteului – identificarea și eliminarea problemelor tehnice în funcționarea resursei care împiedică realizarea unor poziții înalte;
  2. Testarea proprietăților de căutare a site-ului și diagnosticarea indexării site-ului;
  3. Formarea unui nucleu semantic pentru proprietățile și valorile actuale și noi ale paginilor;
  4. Îmbunătățirea site-ului, integrarea seo-modulelor și funcționalității;
  5. Prelucrarea și extinderea structurii site-ului pe baza datelor cererii utilizatorilor;
  6. Optimizarea internă a site-ului web – lucrăm cu factori interni;
  7. Optimizarea site-ului extern – lucrăm cu factori externi;
  8. Lucrăm pentru a crește relevanța paginilor de resurse web;
  9. Rapoarte lunare și audituri pe baza rezultatelor promovării SEO;
  10. Consultanta cu privire la toate problemele legate de promovarea site-ului web.

6 motive pentru a comanda optimizarea SEO la Perfection Agency:

Nucleul semantic

Indiferent de tematica, promovarea site-ului web începe întotdeauna cu compilarea unui nucleu semantic, care include o serie de cereri cheie care vor fi utilizate pentru promovarea resursei web. Trebuie menționat că întocmirea unei liste de cuvinte cheie este considerată una dintre cele mai importante etape în promovarea unui site.

Analiza site-ului

Vom analiza resursele web și vom identifica erorile care pot împiedica promovarea site-urilor. Optimizăm codul HTML, îmbunătățim navigarea și rezolvăm diverse probleme cu un proiect web. Auditul de marketing este necesar pentru a se asigura că promovarea unui site oferă un efect în ceea ce privește creșterea profitului companiei prin publicitate pe rețeaua globală.

SEO-copywriting

Promovarea site-ului web este pur și simplu de neconceput fără editarea textului special. Dacă conținutul textului nu îndeplinește anumite cerințe, experții noștri vor scrie texte SEO, cînd e cazul, și „de la zero”. Scrierea textelor care contribuie la promovarea sistematică a unui site web se numește redactare SEO.

Transparența promovării

Coordonăm cu clientul toate costurile pentru promovarea proiectului și luăm în calcul contul acestora. Elaboram rapoarte detaliate care descriu munca depusă, rezultatele obținute și strategia pentru perioadele următoare.

Optimizare la cheie

Efectuăm peste 150 de tipuri de lucrări în baza contractului de SEO promovare. Creștem performanța în afaceri. Coordonăm promovarea căutării cu alte canale de publicitate.

Abordare individuală

O abordare individuală a fiecărui site, în ceea ce privește analiza competitorilor și optimizarea motoarelor de căutare, permite specialiștilor noștri să dezvolte o strategie de promovare clară și de succes, care să țină seama cel mai precis de toate caracteristicile resursei web pentru a intra rapid în primele zece poziții.

Comandă optimizarea SEO

""
1
Numeyour full name
Telefonyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder