Oferim promovare eficientă:

Vom analiza specificul afacerii dvs. și vom selecta cele mai eficiente instrumente pentru atragerea clienților. Vom seta o campanie publicitară și vom furniza apeluri și trafic direcționat pe site. Vom oferi acces la contul de publicitate și vom pregăti în mod regulat rapoarte.

ETAPELE DE LUCRU:

  1. Studiem afacerea și alegem strategia optimă
  2. Luăm în considerare specificul industriei și caracteristicile companiei.
  3. Definim obiectivele și acordam KPI
  4. Stabimil și progbozăm conversia, CTR, rata de eșec, numărul de apeluri, solicitări și apeluri prin formular.
  5. Selectăm cuvinte cheie și creăm anunțuri
  6. Dezvoltăm un nucleu semantic, definim cuvinte cheie negative, scriem texte și creăm anunțuri în contul Google AdWords.
  7. Instalam și configuram sisteme de analiză
  8. Analizăm și facem ajustări
  9. Zilnic lucrăm la optimizarea campaniilor, efectuăm analiza post-clic.

AVANTAJELE NOASTRE

Angajații noștri sunt specialiști autorizați Google care învață zilnic despre publicitate contextuală și își îmbunătățesc abilitățile.

Ne concentrăm asupra valorilor direcționate ale clienților și optimizăm costurile publicitare: ROI, ROAS, LTV. Veți ști întotdeauna cu ce buget este cheltuit.

Analizăm constant statistici, folosim sisteme de management și automatizare pentru a crește eficacitatea publicității contextuale și pentru a ne atinge obiectivele.

Nu numai că garantăm compilarea de texte atractive și maxim relevante de reclame, ci și le facem constant să funcționeze pentru rezultatul de care aveți nevoie.

Alegând publicitate contextuală Google Adwords, devii vizibil pentru cei cărora activitatea sau produsul tău pot fi cu adevărat utile și interesante. La urma urmei, reclamele sunt adresate direct publicului țintă. Prin urmare, atunci când comandați publicitate contextuală, nu aruncați niciodată bani în vînt. Plătiți numai pentru anunțuri care vă vor aduce clienți reali.

CERE OFERTA DE PRET:

""
1
Numeyour full name
Telefonyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder