Creare aplicatii mobile pentru Android & IOS

Indiferent că este vorba despre un serviciu de dezvoltare aplicații pentru Android sau iOS, crearea unei aplicatii a ajuns o necesitate pentru orice tip de afacere, aplicațiile mobile corect realizate lăsând întotdeauna o impresie de încredere și profesionalism. O aplicație mobilă trebuie văzută ca o legatură între comerciant și client, comerciantului fiindu-i mai ușor să urmarească comportamentul clientului sau să îi prezinte ofertele într-un mod personalizat.

O aplicație mobilă este adaptata special pentru telefonul mobil. Iată câteva dintre principalele avantaje ale aplicației:

 1. Interfața aplicatiei este creată special pentru a lucra pe un dispozitiv mobil printr-un ecran tactil sau butoane;
 2. Convenabil și ușor de înțeles pentru utilizatori, meniu mobil;
 3. Pentru că se poate menține legătura cu noutățile unui brand prin sistemul de Push Notifications.
 4. Se pot conecta cu rețelele sociale și nu necesită conexiune constantă la internet.
 5. Stocarea datelor personale ale utilizatorului. Această caracteristică îmbunătățește opțiunile de personalizare pentru aplicații.
 6. Aplicațiile au avantajul de a te face cunoscut nu doar în Moldova, dar chiar la nivel mondial prin publicarea acestora în Google Play sau App Store.
 7. Aplicatia este mereu pe ecranul telefonului mobili, si ii aminteste mereu utliatorului de brandul vostru.

O afacere de succes trebuie să țină pasul cu tehnologia modernă, altfel va rămâne în trecut. Ce perspective deschid aplicațiile mobile pentru afaceri:

 1. Creșterea vânzărilor. Obținerea de profit din canalele de achiziție a clienților noi este principalul obiectiv comercial al oricărei afaceri. Anterior, traficul mobil era considerat doar unul dintre canalele suplimentare de generare de clienți potențiali. Platforma principală a fost site-urile pentru PC. În 2018, experții au estimat că 47-50% din vânzări sunt generate de aplicații. Conversia la apliatie este de 3-4 ori mai mare decât de la site-uri. Acest lucru sugerează că vânzările se mută inevitabil în sfera mobilă, ceea ce înseamnă că afacerea ar trebui să dezvolte în mod activ acest canal.
 2. Loialitate ridicată a clienților. Un smartphone este mult mai probabil să se afle în zona de contact cu clienții decât pe același site. Este mai ușor pentru un utilizator să comande un produs prin intermediul aplicației, după ce a găsit pictograma dorită pe telefonul său, decât să caute un site web. Compania poate stimula interesul clientului cu notificări push – aceasta este o opțiune ieftină și destul de eficientă pentru creșterea loialității publicului țintă.
 3. Automatizează unele dintre procesele de afaceri. De exemplu, apelarea unui taxi prin intermediul aplicațiilor vă permite să descărcați serviciile de expediere. De asemenea, în restaurante și cafenele puteți comanda mâncare, puteți rezerva zboruri și multe altele. Pentru întreprinderile mici și mijlocii, acestea lansează aplicații care pot primi și prelucra comenzi, redirecționează apeluri către specialiști.
 4. Analizați publicul țintă. Cu ajutorul aplicațiilor, puteți obține o serie de valori comportamentale suplimentare despre publicul țintă al site-ului, companiei, produsului. Sistemele de analiză de astăzi pot separa traficul de dispozitivul de intrare. Astfel de informații vor ajuta la crearea unui portret mai precis al publicului țintă, ceea ce înseamnă dezvoltarea unor programe de marketing eficiente.
 5. Suport utilizator, service. Aplicațiile mobile pot acționa ca un centru de asistență pentru clienți. Sarcina principală a acestor programe este comunicarea eficientă cu clienții. De exemplu, o aplicație vă poate ajuta să configurați plăți automate, o solicitare de apelare a unui specialist, redirecționare către o conversație cu un angajat și multe altele.

Toate functionalitatile de care aveti nevoie:

Instrumente de marketing

Se incadreaza in cele mai moderne si actuale instrumente de promovare a afacerii.

Interactiune continua cu utilizatorii

Mentine in timp real si permanent contactul cu clientii si raspunde nevoilor acestora.

Consolidarea brandului

Prezenta constanta a afacerii tale in telefoanele potentialilor clienti.

Vizibilitatea brandului

Ofertele, promotiile si serviciile noi sunt in permanenta actualizate si afisate clientului.

React Native

Utilizare nativa a functionalitatilor deja existente in telefon si un nivel de procesare superior.

Flexibilitate

Aplicatiile pot fi dezvoltate atat pentru telefoanele ce folosesc Android cat si pentru cele Apple.

Cere Oferta de Pret:

""
1
Numeyour full name
Telefonyour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder